SELAMAT DATANG

Post Terakhir!

Sembang Rakyat Siapa Yang Sponsor - Adakah Umno @ Pembangkang

Apabila ramai pemimpin dan ramai rakyat yang jenis melayan youtube dan politik, mesti pernah lihat video sembang rakyat yang baru2 ni menjadi video yang kontroversi. Kami pada awalnya kurang pasti siapakah dalang yang membuat video ini, tapi apapun, kita lihat sendiri siapakah dalang yang membuat skrip dan yang memberi sponsor.

Contoh video sembang rakyat yang lebih kepada UMNO kerana banyak mengutuk kelantan yang dipimpin oleh Ulama nik aziz.
 
Menurut video nih, mengatakan bahawa yang buat video nih adalah pembangkang. Lihat video ni pun memang pun.

Kalau kita lihat video nih macam 100% dari UMNO,sebab umno ada ramai pendokong then dorang pun banyak duit kan. Lihat video ni.

P/s: Apa2 pun, kita sebagai rakyat, mengundi lah atas dasar kebenaran dan islam, bukan melalui cerita2 yang tidak benar. Seperti dalam video diatas yang penuh umpatan.
Sembang rakyat ada website, siap pakai dor "org" lagi. So anda boleh lihat sendiri Tekan Sini

0 Comments to “Sembang Rakyat Siapa Yang Sponsor - Adakah Umno @ Pembangkang”

Post a Comment